feature-img

Ta hjälp av oss om du råkat ut för en fuktskada

En fuktskada kan göra inomhusmiljön osund i ditt hem, på ditt kontor eller i vilken typ av byggnad det än handlar om. Om din fastighet har drabbats av en sådan är det därför viktigt att kunna åtgärda den så fort det bara går. Det kan du göra genom att kontakta oss.

Vi har arbetat med fukt- och vattenskador under flera års tid och vet vad som krävs för att åtgärda de på effektivast möjliga sätt. Tveka därför inte på att vända dig till oss om du behöver hjälp med just det.

Vad har orsakat skadan?

I samband med att vi utreder en fuktskada är det också viktigt att ta reda på vad det är som har orsakat den, bland annat för att kunna förhindra att en liknande skada uppstår igen. När vi väl gjort det förser vi dig som kund med beskrivningar, fotografier och annat som vi sammanställer i en skaderapport.

feature-img

Miljövänlig service

Du som kund kan alltid känna dig trygg i det faktum att vi gör allt vi kan för att kunna erbjuda en så miljövänlig service som möjligt när vi arbetar med en fuktskada. Det handlar bland annat om att vi försöker ha så låga nivåer av utsläpp som det går att ha. För att kunna ha det ser vi till att använda oss av el- och hybridbilar i största möjliga mån.

Det är inte heller bara när det gäller utsläpp som vi erbjuder en miljövänlig service. Vi gör även allt vi kan för att använda oss av lägsta möjliga energinivåer samt hantera vårt avfall på bästa möjliga sätt.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify